İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt Anadolu Lisesi

Misyonumuz ve Vizyonumuz

MİSYON, VİZYON VE TEMEL DEĞERLER

Okul Müdürlüğümüzün misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan Misyon, Vizyon, Temel Değerler; Okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Amaçları doğrultusunda; akademik açıdan en üst düzeyde hedefleri olan yükseköğretim kurumuna yerleşen, ülkenin kalkınmasına bireysel katkı sunabilen, evrensel etik değerlerle donanan ve içinde yaşadıkları ulusal ve uluslararası topluma karşı sorumluluk bilinci kazanan bireyler yetiştirmek.

VİZYONUMUZ Eğitim ve öğretimde en önde biz de varız.

Yayın: 05.03.2021 - Güncelleme: 25.08.2023 10:47 - Görüntülenme: 936